Vinul si cultura degustarii


Organizația Somelierilor România 2011(OSR 2011) organizează împreună cu Savoareavinului.ro la Galați începând cu data de 8 mai a.c cursul de formare profesională în meseria de somelier. Cursul se adresează celor care doresc să-și însușească eleganța servirii vinurilor, cunoștiințe esențiale despre tipurile de vinuri și asocierea acestora cu mâncarea. Cursul stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa.

Cursul se desfășoară pe o perioadă de 6 săptămâni(câte 2 zile pe săptămână, luni și marți), cu etape de predare teoretică cât și aplicații practice:
• Promovarea ofertei de vinuri
• Comunicarea la locul de muncă
• Lucrul în echipă
• Planificarea activității proprii
• Organizarea locului de muncă
• Aplicarea normelor de securitate și sănătate în muncă şi a normelor PSI
• Respectarea normelor igienico-sanitare specifice
• Efectuarea servirii clienților
• Asigurarea calităţii serviciilor de restaurant.

Prețul cursului este de 1200 lei.
Pentru recunoasterea competențelor și absolvirea cursului, în cea de-a 6-a săptămâna cursanții vor susține un examen ce constă într-o probă teoretică, una practică și prezentarea unui proiect. Absolvenții cursului vor primi Certificatul de Somelier recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.
Pentru înscrieri și alte detalii: email:office@savoareavinului.ro,tel:0740498741

 



Banner